Groepskorting op Spotbooking voor Midwest-besturen

Gepubliceerd door Wouter Verhelst op

Het digitaliseren van de workflow voor inname openbaar domein en evenementen is sinds de GIPOD-verplichting (2016) een nieuwe behoefte geworden in het dienstverleningsconcept van lokale besturen. En uit een nieuwe behoefte, volgt uiteraard een nieuw marktsegment. Het Midwestoverleg heeft de ambitie om ook op vlak van digitalisering te convergeren naar een zelfde maturiteitsniveau. De firma Geosparc biedt aan Midwest-besturen die geclusterd klant worden een substantiële groepskorting aan op hun Spotbooking-software (ook voor de bestaande klanten). 

Geosparc biedt eerst en vooral voor gemeenten die gelijktijdig opstarten een goedkopere opstartkost aan. Daarnaast wordt er een substantiële korting gegeven op de jaarlijkse abonnementskost. Er wordt in de eerste plaats gekeken naar de module ‘inname openbaar domein’, maar er kan even goed gebruik gemaakt worden van andere modules, zoals handhaving, terrassen, ambulante handel, jaarvergunningen of de evenementenmodule.

Door met een jaarlijks herzienbaar abonnement te werken, kan de korting in de toekomst nog aangepast worden, wanneer bijkomende gemeenten op een later moment instappen.

Om korting aan een grotere groep te bieden, en kleinere gemeenten een meer voordelige korting te kunnen geven zijn de gemeenten opgesplitst in drie categorieën (gebaseerd op het gemiddeld aantal vergunningen per jaar). De korting vergroot naarmate er meer gemeenten inschrijven:

Aantal deelnemers in
Midwest
1.000+ aanvragen/jaar300+ aanvragen/jaar<300 aanvragen/jaar
2+10%20%30%
5+15%25%35%
10+17,5%27,5%37,5%
Allemaal20%30%40%

Voor meer info over aanbod en voorwaarden: info@geosparc.com


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.